top of page

BINE AI VENIT IN LUMEA AVON

Istoria Avon a inceput in urma cu 125 ani in SUA, cand David McConnell, comis-voiajor, a inceput sa vanda carti prin metoda vanzarii directe. Pentru a vinde cu mai mult succes, oferea adesea clientelor sale cate o sticluta de parfum.Imaginati-va surpriza acelor femei americane care au descoperit in filele cartilor mostre de parfum pe care le-au incercat si care au povestit mai departe ceea ce li s-a intamplat. Abia il asteptau pe tanarul David Mc Connell sa bata din nou la usa lor.Descoperind ca parfumurile de trandafir pe care le oferea, erau motivul pt care oamenii ii cumparau cartile, a decis sa-si intemeieze o afacere proprie.Fondeaza in anul 1886 California Perfume Company, la New York.David Mc Connell a avut un caracter tipic anilor sfarsitului de secol 19,cu toate acestea el a fost din multe puncte de vedere ,diferit de ceilalti intreprinzatori.A avut idei,o anumita filozofie de invingator, mult talent ,toate acestea ajutandu-l sa reuseasca atunci cand altii au esuat.In 1896 deschide un laborator in Suffern,New York .Compania a crescut pentru ca femeile au devenit dependente de parfumurile lui .Pentru a le oferi ceea ce e mai bun,David Mc Connell a reusit sa-l aduca sa lucreze in Companie pe cel mai bun creator de parfumuri din acea vreme ,Adolf Goetting.Toate aceste acestea le-a facut din pasiune pentru afacerea lui,respect de sine si mai ales respect pentru clientii sai.In 1900 California Perfume Company a vandut peste 1 milion din produsele sale.In 1949 Avon era lider pe piata mondiala in vanzarea directa.In 1954 Avon si-a facut debutul in Televiziune cu reclama"Ding-dong, Avon Calling".In 1959 Avon si-a deschis birouri in Mexic,Germania,Brazilia si Anglia.In 1962 este introdus uleiul de baie SKIN-SO-SOFT, creat sa devina unul din legendarele produse Avon.In 1966 se extinde in Italia si Spania.In 1969 Avon se extinde in Pacific,Japonia devenind una din primele tari din estul indepartat in care produsele Avon se vindeau.In 1975 Avon introduce crearea bijuteriilor, devenind dupa numai 4 ani, cea mai extinsa sursa de bijuterii la moda.In 1982 patrunde in industria de jucarii cu exemplarul "PLUSH PUPPY".In 1983 lanseaza Musk pentru barbati, care devine unul din cele mai de succes parfumuri Avon barbatesti lansate vreodata.In 1992 Avon lanseaza produsul de ingrijire a tenului ANEW-folosind ingredienti de incetinire a imbatranirii pieli.

DE CE AVON?

In anul 1939, dupa o vizita in Anglia,David Mc Connell ,a observat ca imprejurimile laboratorului din Suffren semanau cu cele din orasul natal a lui Shakespeare - STRATFORD-UPON-AVON si a decis schimbarea numelui companiei in Avon Products Inc.

Primul reprezentant avon a fost doamna P.F.E. Albee. Doamna Albee era o avangardista: cea care a consacrat de altfel, termenul de Lady Avon, fiind si prima care a pus bazele sistemului de vanzare directa, pe care acum il folosesc milioane de Reprezentanti Avon din intraga lume.

Visul din secolul trecut a devenit realitate.Ar putea cineva sa realizeze mai mult decat au realizat David Mc Connell si D-na Albee?

Avon este una dintre cele mai admirate companii la nivel global.

Avon este prima mare companie importanta de cosmetice care a oprit definitiv testarea produselor pe animale.

Avon isi pastreaza pozitia de lider mondial in vanzarea directa , cu peste 5 milioane de Reprezentanti.

Acesti Reprezentanti nu numai ca pun inima si suflet in ceea ce fac ;ei reprezinta trecutul,prezentul si mai ales viitorul acestei companii.

Reprezentantii Avon, fac cunoscute produsele extraordinare, in mai mult de 140 de tari ,pe toate continentele. Succesul companiei Avon, nu se masoara doar prin faptul ca este lider mondial pe piata de cosmetice, ci si prin faptul ca reuseste sa deschida atatea usi si sa schimbe atatea vieti.

Avon fiind compania pentru femei, crede cu tarie, ca cel mai eficient mod prin care poate contribui la dezvoltarea societatii, este imbunatatirea vietii femeilor din intreaga lume.

Pentru AVON lucreaza mai multe femei decat pentru orice alta companie din lume.

Avon incurajeaza femeile din toate mediile sociale si le ajuta sa traiasca o viata mai buna alaturi de familiile lor.

Femeile... Avon, exista prin ele si pentru ele... Pentru femeile care-si schimba coafura, imbracamintea, stilul de viata, machiajul.

A devanit o traditie de care suntem mandri, sa fim alaturi de femeiile din toate mediile sociale.

Femeia Avon isi poate transforma visele in realitate.

Avon este prima preferinta a clientilor ,barbati si femei din intreaga lume indragesc produsele noastre cosmetice de cea mai buna calitate.

Investitiile in cercetare si dezvoltare au facut din Avon - Lider in frumusete.

AVON - O COMPANIE DE SUFLET

Avon este cea mai mare companie care s-a implicat in lupta impotriva cancerului la san prin Fundatia Avon care s-a infiintat in 1955 si activeaza in 50 de tari din toata lumea.

A donat pana in prezent aproape 500 de milioane de dolari in intraga lume,bani destinati educatiei,diagnosticarii,tratarii si cercetarii cancerului la san.

In anul 2004 ,Fundatia Avon a lansat programul " Exprima-te impotriva violentei domestice" un program de stangere de fonduri pentru ajutorarea victimelor.

Avon Cosmetics si-a inceput activitatea in Romania in 4 septembrie1997 ,oferind femeilor posibilitatea de a cumpara produse cosmetice accesibile,livrate direct la domiciliu.

Intr-o foarte scurta perioada de timp,Avon si-a creat o imagine de marca puternica in Romania.
In 2002 devine lider pe piata cosmeticelor din Romania,pozitie pastrata pana in prezent.

Pe 17 septembrie 2002,Avon Cosmetics a lansat si in Romania campania de lupta impotriva cancerului la san,alaturandu-se campaniei internationale Breast Cancer Crusade.

Avon Cosmetics Romania si-a propus atunci, sa stranga fonduri pentru finantarea de programe specializate si achizitia de aparatura pentru prevenirea si tratarea acestei boli,prin derularea unei campanii intense de educare a populatiei.

Inceputa in 2002,Campania impotriva cancerului la san dusa in Romania s-a concretizat in:

2005 doneaza o camera gamma de scintilatie in valoare de 300 000USD Institutului Oncologic "Ioan chiricuta" din Cluj.
2006 doneaza echipamente moderne de laborator pentru diagnosticarea si tratarea cancerului ,in valoare de 100 000 de USD Institutului Oncologic "Al. Trestioreanu din Bucuresti.
....SI NU NE OPRIM AICI...

VINO SI TU IN PUTERNICA COMUNITATE DE REPREZENTANTI AVON, SA SUSTINEM IMPREUNA FEMEILE DIN INTRAGA LUME!

AVON ESTE COMPANIA IN CARE PUTEM AVEA INCREDERE.

bottom of page